Wanneer u een account aanvraagt voor het klantenportaal ontvangt u een e-mail met daarin een activatielink. Deze activatielink is 24 uur geldig, daarna verloopt deze. U kunt uw account alsnog activeren door op het inlogvenster te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. U ontvangt vervolgens een e-mail waarmee u uw inloggegevens alsnog in kunt stellen. Mocht dit niet lukken kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat u een nieuwe activatiemail ontvangt.